Fratelli spar nu över 30% tid och returerna har minskat med över 90%!

referenskund fratelli franco vid bilen 300px

- Tidigare tog våra säljare order på papper som sedan faxades in till kontoret för registrering i Visma Administration. Detta var en tidsödande hantering och det blev ofta fel då det var svårt att tyda det som var skrivet. Vi behövde ett enklare och effektivare sätt för våra säljare att hålla reda på sina kunder, uppföljning och inskickning av ordrar.

- Sailway App passar vår verksamhet som handen i handsken. Vi spar nu över 30% av vår tid och ordrarna kommer in direkt i Visma Administration. Sailway presenterar tydligt för våra kunder vad de beställer och tillsammans med att kunden signerar varje beställning, har våra kostsamma returer minskat med över 90%. Detta har även gjort att både säljarna och kunderna blivit nöjdare.

- Jag kan varmt rekommendera Sailway App till andra företag!

Franco Salluzzi, VD, Fratelligruppen AB

"Tack vare Sailway App kan jag jobba obehindrat"

gruppfoto

- Det som var viktigt för GJS när vi pratade med dem var att få tillgång till hela produktsortimentet med priser och aktuellt lagersaldo. Även att förenkla hanteringen vid orderläggning och dagrapportering för säljarna.

- Sailway App kändes helt rätt och beslutet var enkelt att fatta. Det gick snabbt att komma igång och vi fick bra support.

- Både säljare och intern personal använder Sailway App dagligen. Jag reser ofta utrikes och tack vare Sailway App kan jag jobba obehindrat vart jag än befinner mig i världen.

Joseph Sansoni, VD, GJS Verktyg AB

 

Kontakta oss

Beguine AB
Hamngränd 6
721 30 Västerås

+46 (0)21-41 11 00
Växeln är öppen vardagar 9-16

E-mail

Allmänt
info [at] beguine.se

Support
support [at] beguine.se

Personuppgiftspolicy